0484 / 971 118
info@mobilehome-verhuur.be

Mobilhome huren met hond? Bij ons is je hond welkom

Bij Mobilehome Verhuur begrijpen we dat je trouwe viervoeter deel uitmaakt van je gezin en dat je graag samen van een onvergetelijke vakantie wilt genieten. Daarom hebben wij steeds een mobilhome in het aanbod waar je hond van harte welkom is. Wij geloven dat vakanties compleet zijn wanneer je je geliefde huisdier kunt meenemen en samen nieuwe avonturen kunt beleven.

Waarom zou je een mobilhome met hond toegelaten huren bij Mobilehome Verhuur?

Hondvriendelijk

We hebben speciaal enkele mobilhomes geselecteerd waarbij je hond is toegestaan. Omdat we zelf onze trouwe viervoeter graag mee op vakantie nemen, vinden wij het belangrijk om een hondvriendelijk aanbod te hebben.

Melding vooraf

Het is natuurlijk wel aangeraden om vooraf te melden dat je een hond meeneemt. Zo zijn kleine, zindelijke hondjes steeds toegestaan in onze mobilhomes, maar we vragen je wel om dit op voorhand aan ons te melden. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles klaar is voor de vakantie met je hond.

Op vakantie met je hond

Met een mobilhome heb je de vrijheid om nieuwe plekken te verkennen en avonturen te beleven samen met je hond. Je kan genieten van lange wandelingen in de natuur, een bezoekje aan een hondvriendelijk strand en pittoreske dorpjes ontdekken. Een mobilhome biedt de flexibiliteit om je reisroute aan te passen aan de behoeften van je hond en biedt voldoende ruimte voor zowel ontspanning als avontuur.

Nieuwe herinneringen maken

Je hond meenemen op vakantie creëert speciale en onvergetelijke herinneringen. Samen genieten van nieuwe omgevingen, lange wandelingen maken en ontspannen in de comfortabele mobilhome zorgen voor een bijzondere band en plezierige momenten tijdens je reis.

Bij Mobilehome Verhuur willen we dat je vakantie compleet is, inclusief je trouwe metgezel. Reserveer vandaag nog onze mobilhomes waar honden zijn toegestaan en geniet van een geweldige vakantie waar jij én je hond van zullen genieten.