0484 / 971 118
info@mobilehome-verhuur.be

De beste keuze voor het huren van een camper bij particuliere verhuurders!

Ben je op zoek naar een camper voor je volgende avontuurlijke vakantie? Bij Mobilehome Verhuur begrijpen we dat je op zoek bent naar een persoonlijke en authentieke ervaring. Daarom sta je bij ons rechtstreeks in contact met de eigenaars. Eigenlijk zijn wij particuliere verhuurders die hun campers rechtstreeks aanbieden. Hierdoor krijg je de kans om een luxueuze en volledig uitgerust camper te huren die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Waarom zou je een camper huren van een particulier? Hier zijn enkele voordelen:

Persoonlijk contact

Door rechtstreeks te huren bij een particulier, krijg je de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de eigenaars. We kennen onze campers door en door en kunnen je waardevolle tips en aanbevelingen geven voor je reis.

Unieke campers

Omdat we zelf ook op vakantie gaan met onze campers, hebben we al onze voertuigen met zorg ingericht en onderhouden. Hierdoor kunnen we een niet alleen een ruime keuze aanbieden, maar ook een unieke en karaktervolle selectie campers. Tussen onze volledig uitgerust campers, vindt je campers die je elders niet zult vinden.

Flexibiliteit en maatwerk

Over het algemeen zijn we flexibel als het gaat om speciale verzoeken. We begrijpen dat elke vakantie uniek is en zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Of je nu een korte trip plant of een langere vakantie wil houden, als particuliere verhuurder begrijpen we dat we een maatwerkoplossing moeten aanbieden.

Mobilehome Verhuur is uitgegroeid van particulier verhuur tot een heuse camper verhuurder, maar je staat nog steeds rechtstreeks in contact met de eigenaars. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een platform gecreƫerd dat het eenvoudig maakt een beschikbare camper te vinden voor de door jou gewenste periode. Vul simpelweg je gewenste vertrek- en retourdatum in en wij tonen je alle beschikbare campers voor die periode. Van hieruit kan je snel en eenvoudig een aanvraag voor huren verzenden.

Begin vandaag nog met het plannen van de roadtrip van je dromen door een camper te huren via Mobilehome Verhuur. Ontdek de vrijheid van reizen in je eigen tempo en geniet van een persoonlijke touch die alleen particuliere verhuurders kunnen bieden.